U ziet wat wij beloven

Engels

TNT Post

Verzenden
Wij verzenden met TNT post. Nadat u onze order update “verzonden” heeft ontvangen wordt het pakketje binnen 3 werkdagen bezorgd. De verzendkosten bedragen €4,95 ongeacht de omvang of gewicht van het pakket. 

 

Retouren

Retouren
U dient retouren aan te melden via e-mail. Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met informatie over de te volgen procedure m.b.t. het retouradres en het verpakken van de artikelen.
Let op! Er kunnen kosten aan verbonden zijn. 

 

iDeal

Betalingsmogelijkheden
Bij ons kunt u op 2 manieren betalen;
1. iDeal: Hiermee betaalt u eenvoudig via internetbankieren van je eigen bank. Alle betaalgegevens worden direct overgenomen uit de bestelling. 
2. Vooraf overschrijven: Bij "Vooraf overschrijven" kunt u het bedrag binnen 10 dagen onder vermelding van het ordernummer over maken op onze rekening. 

 

Privacy

Privacyverklaring
Vitosecurity  vindt het belangrijk uw privacy  te waarborgen. Om goede en persoonlijke service te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat u een aantal persoonlijke gegevens opgeeft, waaronder uw naam, (E-mail) adres en telefoonnummer. 
Uw gegevens zullen echter nooit aan derden verstrekt worden. De gegevens worden enkel voor eigen administratie gebruikt, en alleen voor de specifieke diensten waar u gebruikt van maakt bij ons.